Şahiner, İrtibat Bürosunda Misafirlerini Ağırladı

Ankara da bulunan Sungurlulu hemşehrilerimizin ilçemiz ve belediyemizle iletişime geçebilmesi, öneri ve isteklerini belirtebilmeleri için açılan İrtibat Bürosunda Şahiner misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Şahiner’in bu hafta İrtibat Bürosunda ki misafirleri; Yargıtay Üyesi Çetin Durak,Türkiye Kömür İşletmeleri Hukuk Müşaviri Atalay Koçak,Keçiören Emniyet Müdür Yardımcısı Harun Ağın,Ankara 3 nolu Diyanet -Sen Şube Müdürü Zeki Saykılı,İç Anadolu Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Salim Coruk,Sanayi Bakanlığından Emekli Yahya Büyükyıldız, Ankara Valiliği Afad Şube Müdürü Ekrem Boynuuzun, Binbaşı Ali Dölkeleş, Başçavuş Sezai Dölkeleş,Emekli Banka Müdürü Cemal Kaçay, Öğretmen Ahmet Karataş,Diyanet İşlerine bağlı Eğitmen Fatih Selvi, Emekli İmam Mustafa Yıldıran, Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Mehmet Fenercioğlu ve Kıymetli Ailesi, İş adamı Çelebi Tunçkılıç oldu.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretler için teşekkür eden Şahiner,hemşehrilerimizin göstermiş olduğu ilgiden mutluluk duyduğunu ifade ederken, “Değerli misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Zonguldak Maçı öncesi sürpriz ziyaretleri ile beni mutlu eden Sungurlu Belediye Spor kulübü Voleybolcu ve teknik heyetine de teşekkürlerimi sunuyorum.” Dedi

Önceki Çorum Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilciliğinden Başkan Şahiner’ e Ziyaret.